NES-behandeling

Deze website wordt momenteel “verbouwd”. M.n. de lay-out en “feel” laten nog te wensen over. Vermoedelijk is de tekst redelijk op orde; maar schroom vooral niet om te mailen of bellen voor aanvullende informatie!

Hoe ziet een NES-behandeling eruit?

In het kort: Na een inventarisatie van uw klachten en ziektegeschiedenis, wordt er een NES-scan gedaan. U legt gedurende een halve minuut uw hand op een soort computermuis, waaruit een compleet beeld ontstaat van o.a. uw energiebalans, voeding en spijsvertering, vitamines en mineralen, immuunsysteem, emotionele- en stress-balans, eventuele milieu-belastingen en vele andere lichaamsfuncties. Al tijdens het bespreken van de scan, wordt gestart met behandeling met de NES MiHealth, Naar aanleiding van de scan-uitslag – en in overleg met u – worden 3 tot 6 Infoceuticals gekozen. Die neemt u gedurende een maand dagelijks in, met water. Aangezien NES stapsgewijs tot de kern van de klachten komt, zijn gemiddeld 8 tot 10 maandelijkse afspraken voldoende om uw lichaam weer in balans te krijgen. Dit wordt mede bepaald door de aard van uw klachten en ziektegeschiedenis en uw hulpvraag.

Alvast een kleine greep uit wat NES voor u kan doen: – Meer energie, – Sterkere afweer, – Diepe, rustgevende slaap, – Verbetering van de spijsvertering, – Stabieler zenuwstelsel, – Evenwichtige hormoonfunctie, – Mentale helderheid, – Emotionele stabiliteit, – Verbeterde aandacht- en concentratie. – Genormaliseerd lichaamsgewicht, – Verhoogde stressbestendigheid, – Verbeterde spiercontrole, – Evenwichtige bloedsuikerspiegel, – Sneller herstel bij weefselschade, – Ook bij volwassenen en kinderen met autisme en AD(H)D heeft NES bewezen een goede ondersteuning te bieden. – etc, etc.

Maar vooral….

Wat NES bijzonder maakt is de koppeling tussen lichaam en geest. In de scan wordt zichtbaar waar hier verstoringen zitten, waar lichaam en geest niet goed op elkaar zijn afgestemd. Onverwerkte emoties, (al of niet terugkerende) shocks en conflicten, resten van virussen, schimmels en bacteriën, beperkende emoties (angst, stress, boosheid, rouw) of overtuigingen over hoe wij onszelf of de wereld zien en benaderen, belasten het lichaam en leiden op den duur tot klachten. Wanneer we hieruit de rode draad in ons leven – en dus de leeropdracht die er ligt – duidelijker gaan zien, kan hieraan op onbewust/celniveau worden gewerkt (met miHealth of Infoceuticals), maar ook op bewust niveau, door te kijken naar hoe dit zich in het dagelijks leven vertaalt naar ons gedrag, en de beslissingen die we op elk moment nemen. Herkenning dus, van de valkuilen, en concrete actie en keuzes maken over hoe we daar in de toekomst (anders) mee om willen gaan.

Naast de NES-scan, het inzetten van NES Infoceuticals en het gebruik van de NES miHealth, zit in mijn “toolbox” ook ondersteuning met (orthomoleculaire) voedingssupplementen, ontlastingsonderzoek, voedingsadviezen en (leefstijl)coaching. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: vaak zien we dat eerst psyche en emoties in balans komen, en dat daarna het lichaam vanzelf volgt…