NES

Deze website wordt momenteel “verbouwd”. M.n. de lay-out en “feel” laten nog te wensen over. Vermoedelijk is de tekst redelijk op orde, maar schroom vooral niet om te mailen of bellen voor aanvullende informatie!

NES staat voor Nutri Energetic Systems, en NES ProVision is een krachtig en volledig systeem, waarmee Prof. Peter Fraser en Harry Massey, de eeuwenoude kennis van o.a. Chinese Traditionele Geneeskunde en acupunctuur, hebben weten te combineren met de hedendaagse medische- en technologische kennis.

Hierbij is uitgegaan van de bindende factor tussen alle moderne- en eeuwenoude geneeswijzen en wetenschappen, namelijk dat alle energieën (dus ook gedachten en bewustzijn), zich manifesteren als golven, die voortdurend met elkaar in interactie staan. Het geheel van energiebanen en electromagnetische lichaamsvelden werd door de ontwikkelaars van NES, het Human Body Field genoemd. Wanneer er ergens in dit enorme systeem iets uit balans is, heeft dit gevolgen voor veel méér facetten van ons lichaam, dan we op het eerste gezicht kunnen vermoeden. Een onbalans kan ontstaan door zowel interne factoren (emoties, vicieuze gedachten-patronen, overgevoeligheden), als externe factoren (lichamelijk letsel, shock, trauma, bacterieën, virussen, schimmels, voeding, milieuvervuiling).

Vanuit de kennis van het Human Body Field, is de NES scanner ontwikkeld, waarmee – zeer snel en zonder ingrijpende methoden – de lichaamsvelden van o.a. spieren, organen, stofwisseling, immuunsysteem, zenuwstelsel, emoties,  overgevoeligheden en geopathische belastingen, nauwkeurig in kaart gebracht worden.
Daar waar verstoringen van het Human Body Field worden gevonden, kunnen Infoceuticals worden ingezet. De corrigerende informatie die cellen nodig hebben om hun oorspronkelijk plan weer te hervatten, is in de colloïdale mineralen, in de Infoceuticals (druppels) opgeslagen. Deze Infoceuticals geven het lichaam de benodigde informatie om verstoringen en blokkades in het Human Body Field, op te ruimen, en daarmee het zelfgenezend vermogen van de verschillende lichaamssystemen te herstellen. Uniek daarbij is dat de verschillende verstoringen, in een nauwkeurig bepaalde volgorde worden aangepakt, waardoor vaak bijzondere resultaten worden behaald, o.a. bij chronische- of  (tot nu toe) niet succesvol behandelde klachten.

Bestaande onbalans en ziekten worden dus op een diep niveau aangepakt en hersteld, maar NES werkt ook preventief, aangezien ook de nu nog onzichtbaar aanwezige verstoringen in het Human Body Field – die op den duur ziekten zouden kunnen veroorzaken  – letterlijk in de kiem gesmoord worden.

NES-Tritions
NES-Trition is een productrange van NES waarbij de NES Infoceuticals gecombineerd zijn met vitaminen, enzymen, mineralen, uit (biologische- en volledig natuurlijke) groenten, fruit, planten en kruiden. De NES-Trition capsules zijn zorgvuldig samengesteld ter ondersteuning van bijvoorbeeld de spijsvertering, maag- en darmklachten, hart- en bloedvaten, het immuunsysteem, gewrichtsklachten, etc.

MiHealth De meest recente innovatie van NES Health is de miHealth, een compact draagbaar apparaat, dat   – wereldwijd –  een groeiend aantal artsen en therapeuten toegang geeft tot ‘the next generation’ van bio-energetische behandelmethoden. Door de combinatie van drie technologieën – NES Information®, Global Scaling®, en bio-elektrische stimulatie – is de NES miHealth in staat om bio-informatie naar het lichaam te sturen, met frequenties die correleren met specifieke delen van het lichaam. Hierdoor is snellere en effectievere behandeling van cliënten mogelijk. Het lichaam krijgt de informatie, die het nodig heeft om terug te keren tot de oorspronkelijke natuurlijke staat, van waaruit alle genezing begint. Naar aanleiding van de gemaakte scan, (gecombineerd met het samen met de client vastgestelde plan van aanpak) wordt voor elke cliënt afzonderlijk het juiste programma gekozen. Al tijdens het consult wordt met de miHealth de behandeling voorbereid, waardoor de Infoceuticals die thuis ingenomen worden, nog effectiever hun werk kunnen doen.

logo-NES-signatur[3]

10556741 Transzyme

nesmihealth