LinkedIn
Aware-NES-praktijk - Tel. 040-2631166 - veronique@aware-nes.nl

Wie ben ik?

Véronique van den Heuvel, moeder van twee volwassen kinderen. Begonnen aan de zijlijn van de geestelijke gezondheidszorg, en via omzwervingen naar het bedrijfsleven, buitenland, opleidingen en cursussen (o.a. Reiki, Bach- en Bloesem Remedies Nederland, aromatherapie, channeling, Tai Chi, Medische Basiskennis HBO, Werken in de Natuurgeneeskundige Praktijk, NLP, Kernmeditatie)  en – niet te vergeten – het leven zelf, heb ik met NES (en de opleiding en certificering), in combinatie met Orthomoleculaire voeding en Coaching, mijn draai gevonden. 

Zoekend naar nieuwe wegen om de chronische klachten van “mijn” dierbaren te verlichten, kwam NES zomaar op mijn pad. Maar toeval bestaat niet, en al snel werd mij duidelijk waarom NES op allerlei manieren het ontbrekende stukje van de puzzel is. Natuurlijk vanuit de interesse in mensen en gezondheid, die ik al van kindsafaan heb, en omdat ik nou nèt op zoek was naar verdieping in mijn werkzame leven. Maar bovenal omdat NES zo mooi die brug vormt waar ik al zo lang op wachtte: de brug tussen reguliere- en aanvullende geneeskunde. Eindelijk wordt hier wetenschappelijk onderbouwd wat zovele oude geneeswijzen al duizenden jaren laten zien… en meer dan dat. En hiermee – en met NES – zijn we met z’n allen op weg om een mooie nieuwe richting in de gezondheidszorg te ontwikkelen, en ik vind het prachtig dat ik daaraan een klein steentje kan bijdragen. Vanzelfsprekend betekent dit dat ik ondertussen – met veel plezier – mijn vakkennis blijf onderhouden en uitbreiden. Daarnaast doe ik met veel plezier een HBO-opleiding tot Counselor. 

Wie ben ik verder: een nuchter en levenslustig mens – een tikkeltje verlegen – een goede luisteraar, die intens kan genieten van mensen, van taal, en van de natuur. Ik ga er vanuit, dat ziekte en andere tegenslagen, onze valkuilen, en gedachten-patronen in dit leven, er niet voor niets zijn. De opdracht die er ligt, is niet altijd even duidelijk, maar heeft zeker te maken met leren, met voor elk mens de eigen blauwdruk en de eigen (leer)weg in dit leven.

Het leven zit vol met cadeautjes, maar soms maakt de verpakking die eromheen zit, ze behoorlijk onherkenbaar….